Milyen változások vannak szervizünkbe a Covid 19 helyzet miatt

    Tekintettel a COVID-19 koronavírus járvány jelenlegi állására és az országban tapasztalható növekvő esetszámára, szervizünkben az alábbi óvintézkedések érvényesek Ügyfeleink és kollégáink egészségének érdekében:

    Tekintettel a COVID-19 koronavírus járvány jelenlegi állására és az országban tapasztalható növekvő esetszámára, szervizünkben az alábbi óvintézkedések érvényesek Ügyfeleink és kollégáink egészségének érdekében:
    A javításokhoz időpont foglalás szükséges. Időponttal nem rendelkező autók javítását azonnalra nem tudjuk fogadni. Szükségünk van előzetes felkészülésre, hogy minél rövidebb ideig legyenek bent a javításra leadott járművek.
    Gépkocsi átvétel – átadáskor a munkafelvételi irodába egyszerre csak 2 ügyfél tartózkodhat - kellő távolságban egymástól. Eltűntek a székek az ügyfélváróból. Ezzel szeretnénk a találkozás idejét legrövidebb időre korlátozni. A beszélgetések ideje nem most van. Kérjük a szájmaszk használatát.
    A javításra hozott, illetve az elkészült autók átadás-átvétele:
    8.00-9.00, 13.00-14.00, 16.00-17.00 óra közötti időpontokban lehetséges. Mivel előjegyzések alapján dolgozunk, kérünk más időpontokba lehetőleg személyesen ne keresd szervizünket!
    Köszönjük megértésedet a kézfogás mellőzése miatt. Ígérjük bepótoljuk majd.
    Az autód javítását nem tudod megvárni szervizünkbe, még a rövid idegig tartót sem! Kérjük fogadd el ezt a biztonságod miatt. Telefonon jelezzük, ha elkészült a járgány.
    A kész autót INGYENES ózonos utastér fertőtlenítéssel adjuk át neked! (ez nem klímafertőtlenítés) Ezzel is szeretnénk hozzá járulni, hogy még nagyobb biztonságban lehessünk mindannyian. Tudod az ördög nem alszik.
    A javításhoz szükséges alkatrészek - megemelt készletezéssel- beszállítói partnerünkön keresztül biztosítottak számodra.
    Telephelyünkön működik az eredetiség vizsgálat és biztosított a műszaki vizsgáztatás, így egycsapásra ezt is elvégeztetheted velünk. Gondold el milyen zsúfoltak lesznek a szervizek és vizsgaállomások, ha mindenki a végére hagyja az érvényesítést.
    Nos!
    Garantáljuk neked a már megszokott, magas színvonalú szolgáltatást a jelenlegi helyzetben is!
    Nagy szükség van az együttműködésre és az összetartásra, a jelenlegi helyzetben.
    Kedvenc szervizedre továbbra is számíthatsz. Időpontot itt kérhetsz: www.kedvencszervizem.hu/idopont-foglalas/

    További hírekink:
    Tavaszi akciónk
    2020 December 18-tól 2021 Január 4.ig Zárva vagyunk!
    Mire figyelj használt autó vásárlásnál?
    Fontos információ, kérlek olvasd el!