Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Gyakran ismételt kérdések

Az egyszerűség és átláthatóság miatt szervizünk igyekszik előre kalkulálható fix árakon elvégezni a szükséges javításokat. Ez azt jelenti, hogy gyorsan dolgozunk – nem húzzuk az időt feleslegesen – mivel az eltöltött idő nem befolyásolná a javítás díját. Előfordulhat olyan eset – főleg idősebb autóknál, – amikor egy berozsdásodott csavar miatt nehezítő körülmények lépnek fel, így természetesen megváltoztathat a kiajánlott ár is. Ezt mindig igyekszünk előre jelezni feléd. Áraink kalkulálásánál figyelembe vesszük a javasolt normaidőket. A fix javítási áraknak köszönhetően kölcsönösen elégedettek leszünk mindketten!
Áraink úgy vannak kalkulálva, hogy az megfizethető legyen partnereinknek, akik igényesek autójuk műszaki állapotára. Fontos számukra, hogy minél kevesebb ideig és minél ritkábban kelljen leállniuk a javítás miatt. Kényelmes, megbízható és minőségi szolgáltatást keresnek, megfizethető áron. Állandó ügyfeleinknek egyedi kedvezményben részesülhetnek, a forgalom nagyságától és szervizlátogatás sűrűségétől függően.
Valójában nem a kor számít, hanem az állapot! Idősebb autó is lehet megkímélt és rendszeresen karbantartott. Vannak „megviselt állapotú” autók melyeket szerelését nem vállaljuk el. Karosszériajavítás területén elsősorban a sérült, karambolos, fiatalabb autók javítását vállaljuk. Amennyiben idősebb, jó állapotú autód van, ennek javítására személyes megkeresés alapján, szervizünkben tudunk választ adni.
Azt gondolhatnád, hogy ha Te intézed az alkatrészek beszerzését a cserékhez, akkor azzal könnyebben kontrollálhatod a folyamatokat, hiszen jobb áron is hozzájuk juthatsz, mint az autószervizben. Régen, talán valóban így lehetett, illetve sok szerviz esetében talán még ma is így igaz. Azonban a Hétvezér Autószerviz nem fog becsapni az alkatrész árakkal és valójában azzal jársz jobban, ha ezt is ránk bízod. 4 ok, amiért jobban jársz, ha ránk bízod az autóalkatrészek beszerzését (is): Mi szakértőként jól és gyorsan átlátjuk, hogy mely alkatrészek, mely típusok valók az autódba. Nem erőltetjük rád a legdrágábbat, hanem lehetőséget kapsz arra, hogy több verzióból kiválaszthasd a megfelelőt. Így az alkatrész épp olyan minőségben, méretben és kivitelben áll rendelkezésedre, ahogyan az az autódba való, és Te is annyit költesz rá, amennyit a verziók közül a pénztárcád megengedhet. Ha ránk bízod az alkatrész-beszerzést, azzal csökken a szervizre szánt várakozási idő is, hiszen Neked sem kell autósboltról autósboltra vándorolnod, és nekünk sem okoz gondot kerülgetni a hozott alkatrészeket, amik gyakran csak feleslegesen foglalják a helyet a szervizben. Így egyszerre több autón is dolgozhatunk, csökken az ügyfelek számára – és közöttük számodra is – a várakozási idő. Különösen fontos ok a garancia kérdése. Ha a beszerelt alkatrész, amit Te hoztál meghibásodik a garancia ideje alatt, akkor téged terhel a bonyolult és macerás garanciális ügyintézés. Ez nem csak hosszadalmas, hanem még rugalmatlan is. Mi azonban – a beszállítók nagy, szerződött partnereként sokkal nagyobb rutinnal átsegítünk Téged ezeken a procedúrákon.A garancia elbírálása ráadásul legtöbbször nem azonnal történik; gyakori, hogy 2-3 hét is eltelik, mire a gyártó jóváhagyja azt a bevizsgálása alapján. Te pedig csak ez után kaphatsz másik alkatrészt vagy pénzt vissza. Addig nem is tudod használni az autódat. Ha az alkatrészt is nálunk szerzed be: akkor segítjük a garanciális ügyintézést is, valamint megelőlegezzük Neked az elbírálásig az új alkatrészt és nem kell fizetned külön munkadíjat sem a garanciális alkatrész cseréjére Ezért kérjük: Ne hozz alkatrészt más forrásból, mert a javítási munkákat nem fogjuk tudni úgy kivitelezni, ahogyan Te szeretnéd és nem célunk, hogy elégedetlen ügyfélként távozz a szervizünkből!
Ma mindenki rohan és minél kevesebb ideig szeretné nélkülözni az autóját. A rövidebb javítási időt előre egyeztetett időpontokkal tudjuk biztosítani. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy az autódat javíthatjuk, és mindig rendszeresen veszed igénybe autószervizünk szolgáltatásait, ezért a megbeszélt időpontban csak a Te autód javításával foglalkozunk. Nem kell várakoznod azért, mert az utcáról „beesett valaki”. Van, ahol mindet megtesznek azért, – a Te időd rovására-, hogy el ne menjen az ilyen munka, mert többletbevételhez szeretnének jutni. Nálunk biztonságban vagy!
Természetesen mindenkinek változhat az élete és az idejét mások is beoszthatják. Ezt megértjük. Viszont, hogy továbbra is kedvező áron tudjunk dolgozni számodra, fontos a szervizünk maximális kihasználtságát biztosítanunk. Kérünk, hogy mielőbb jelezd felénk, ha probléma lépett fel az időpont foglalásoddal kapcsolatosan. Azoknak, akik nem jelzik előre, vagy többször lemondanak időpontot, autójuk javítását a továbbiakban, nem tudjuk vállalni.
Amikor rövid időre lazán fogod a kormányt a gépkocsi vízszintes úton jobbra vagy balra húz, illetve a kormány középállásban valamelyik irányba elfordul, akkor mindenképp szükséges a futómű beállítása. Figyeld meg a gumik állapotát és ha azt észleled, hogy a külső és belső része nem egyformán kopott érdemes eljönnöd egy 3D futómű mérésre, ahol pár perc alatt – a jelenleg ismert legmodernebb technológiával – végezzük el autódon a futómű mérést.
Javították a felfüggesztést, vagy a futómű alkatrészeit. Azt veszed észre, hogy a gumiabroncsok rendellenesen vagy egyenetlenül kopnak. Kormányzással kapcsolatos problémákat tapasztalsz. Az autó valamelyik irányba félre húz. A kormánykerék nem tér vissza könnyedén középállásba kanyarodás után. A kerékkel útpadkát, vagy kátyút fogtál. Új gumiabroncsokat vásároltál, és szeretnéd, hogy azok a lehető leghosszabb ideig tartsanak. Javasoljuk évente egyszer, vagy a használattól függően 10.000 kilométerenként a futómű beállítását, illetve a futómű alsó átvizsgálását!
A futómű beállítást csak olyan futóműnél lehetséges elvégezni, amelyben nincsenek kopott alkatrészek. A futómű beállítása előtt egy gyors futómű vizsgálatot végzünk el autódon. Amennyiben esetlegesen javításra szorulna a futómű, – vagy nem lazulnának az állító csavarok, (tehát nem beállítható) – csak az átvizsgálásért kell fizetned. Az esetleges hibák kijavítására áttekinthető ajánlatot adunk, mely elvégzésére legtöbb esetben egy másik időpontot egyeztetünk.
A friss autófényezés a fényezőfülkében történő szárítás után, pár óra múlva mosható. Az autómosókban használt nagynyomású mosót 1 hónapig nem, utána pedig 6 hónapig csak 60 cm-től nagyobb távolságban szabad használni a festett felületnél! Ennek be nem tartása esetén az esetleges festék felválásra ilyenkor nincs garancia!

Ha továbbra is kérdése van szervizünkkel kapcsolatban:

  • Keressen minket telefonon: +36-20/ 340-4475
  • Keressen minket címünkön: 4034 Debrecen, Hétvezér utca 7-9
  • Írjon nekünk emailt: Az email írásához kattintson ide!
Kapcsolat velünk +36-20/ 340-4475
Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Hétvezér Autószerviz Kft
Telefonszám: +36-20/ 340-4475
Cím: 4034 Debrecen, Hétvezér utca 7-9

További opciók


Hétvezér Autószerviz Kft
+36-20/ 340-4475