Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Fékjavítás, fékhatás műszeres mérése

 

Fékjavításkor legtöbbször a fékbetétet szükséges cserélni. A fékbetétnek a fékezés során nagy igénybevételnek kell megfelelnie.

Ha a fékbetétek vastagsága a minimális 3 mm alá csökken, az optimális fékhatás már nem biztosított, egyszerűen leválhat a fébetét a hordozó fémről.

Fékbetét cserénél szükséges még ellenőrizni a féktárcsák, fékdobok állapotát is. Minden autótípusnál meghatározzák a gyártók a minimális féktárcsa vastagságot, fékdob átmérőt. Egy átlagos féktárcsa kopása max. 2-3 mm lehet az újhoz képest.

A méret alatti féktárcsa rossz hőelvezetést biztosít, ezáltal a fékbetét meg keményedik és a fékhatás romlik, a fékolaj felforrhat. A vékony  féktárcsa elrepedhet, deformálódik, rosszabb esetben leszakad az agyrészről így az autó balesetveszélyessé válik.

A Hétvezér Autószervizben a fékjavítás elvégzésére teljes körű fékdiagnosztikai és fékjavítást szolgáló műszerekkel rendelkezik. Műszereink folyamatos kalibrációval és műszaki vizsgáztatási feltételekkel rendelkeznek.

 

Hallasz valamit? Nem olyan könnyen áll meg az autód mint régen? Gurulj be szervizünkbe, hogy biztonságban lehess!

A javítási igény előtt, 1-2 nappal érdemes időpontot kérned „kedvenc szervizedbe”
Telefonon: 52/555-455 vagy itt az oldalon,-jobb felül - az "időpontra jelentkezés"gombra kattintva!

 

Kapcsolat velünk +36-20/ 340-4475
Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Hétvezér Autószerviz Kft
Telefonszám: +36-20/ 340-4475
Cím: 4034 Debrecen, Hétvezér utca 7-9

További opciók


Hétvezér Autószerviz Kft
+36-20/ 340-4475