Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Téli- nyári gumi átszerelés, kerék csere

 

A helytelen egyensúlyozás következtében bizonyos sebességnél remegni fog a kormánykerék és az autód, úttartása bizonytalanná válik. A kerék kiegyensúlyozási hiba miatt, a kerékcsapágy és futómű alkatrészek hamarabb kopnak el járművedben.

A Külső körülmények – rossz útviszonyok, gödrök- kátyúk, stb. – miatt előfordulhat, hogy újra kell centrírozni a téli-nyári gumikat, kerekeket.

Amennyiben nálunk szerelteted fel tél-nyári gumijaidat és annak kiegyensúlyozása 6 hónapon belül megváltozik -azaz remegést éreznél a kormánykeréken, tehát szükséges lenne újra centrírozni a kocsi kerekét-, ezt ingyenesen végezzük el személygépkocsidon.*

Gondolj bele!

A következő téli vagy nyári gumi felszereléséig nem kell költened a kerekeid centrírozására!

Szerelési igény előtt, 1-2 nappal érdemes időpontot kérned „kedvenc szervizedbe”:
Telefonon: 52/555-455 vagy itt az oldalon,-jobb felül - az "időpontra jelentkezés"gombra kattintva!
 
 
*  6 hónapos egyensúlyozási garancia az általunk szerelt és egyensúlyozott 17 col-nál nem nagyobb és nem defekttűrő személygépkocsi kerekekre vonatkozik!
 
 
Kapcsolat velünk +36-20/ 340-4475
Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Hétvezér Autószerviz Kft
Telefonszám: +36-20/ 340-4475
Cím: 4034 Debrecen, Hétvezér utca 7-9

További opciók


Hétvezér Autószerviz Kft
+36-20/ 340-4475