Fontos információ, kérlek olvasd el!

    Hamarosan újra egy évvel öregebbek leszünk.. Néhány fontos infót szeretnénk megosztani veled, a decemberi hónappal és évzárással kapcsolatosan, ami érintheti az autód javítását – szervizelését, esetleg a műszaki vizsga hosszabbítását.

    AZ UTÓLSÓ MUNKANAP SZERVIZÜNKBEN, DECEMBER 20 !
     
    Kollégáink - és mi magunk- lelkiismeretesen végig dolgoztuk az egész évet, hogy autód mindig üzembiztosan szolgálhasson tégedet. Úgy gondolom megérdemlik, hogy családjukkal tölthessék az év hátralévő napjait. Készülhetnek a Karácsonyra, feltöltődhetnek a 2020-as üzleti évünkre, mely még izgalmasabb lesz mindannyiunk számára. 
     
    Köszönjük szépen egész éves bizalmadat!  Azon leszünk, hogy még profibb kiszolgálásban legyen részed amikor legközelebb hozzánk látogatsz.
     
    Szervizünk Január  6.-án  8:00-kor  nyitja kapuit újra. Addig is BUÉK neked!
     
     
    Műszaki vizsga információ:
     
    A lejáró műszaki vizsgát már 30 nappal korábban is intézheted, így nem rövidül meg a vizsga idő, sikeres vizsga esetén a forgalmiban lévő időponthoz képest hosszabbodik meg újabb 2 évvel a műszakid.
     
    Amennyiben már benne vagy a 30 napos határidőben, érdemes egy előzetes állapot vizsgálatra elhoznod autódat. Esetleges hiba esetén, van időd felkészülni egy nem várt kiadásra.
     
    A Hétvezér Műszaki vizsgabázison az Európai Uniós előírásokkal harmonizált – 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról és a 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről, – szóló jogszabály és hatósági felhatalmazás alapján HELYBEN végzünk műszaki felülvizsgálatot!
     
    Amennyiben segítségünkre van, szükséged hívd a +3620 340 4475 telefonon szervizünket vagy használd online időpont foglaló rendszerünket.
     
    Barátsággal:
     
    Sándor és Attila
    Hétvezér Autószerviz Kft.
    Q-Service Partner

    További hírekink:
    Tavaszi akciónk
    2020 December 18-tól 2021 Január 4.ig Zárva vagyunk!
    Milyen változások vannak szervizünkbe a Covid 19 helyzet miatt
    Mire figyelj használt autó vásárlásnál?