Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Karosszéria javítás, fényezés, biztosítói ügyintézéssel

 

Bosszúság, bosszúság hátán!

Nem elég, hogy összetört és megsérült az autód,  de azon túl, hogy mindez nem várt költségekkel jár majd, napokra nélkülöznöd kell majd az autódat is.

Milliónyi kérdés merül fel ilyenkor:

  • Vajon, mennyibe kerül a javítás?
  • Fizet-e a biztosító, és ha igen, mennyit?
  • Ki és hogyan kell, hogy bejelentse a kárt?
  • Vannak-e a kárbejelentésnek olyan kis trükkjei, melyek teljesen törvényesen több pénzhez juttatnak?
  • Milyen lesz az autó a javítás után? Veszít-e az értékéből?

Szükséged van – mindenek előtt – egy szakértő és gondos szervizre, aki megmutatja Neked a lehetőségeket: mennyi pénzbe és időbe kerülhet helyrehozni a kocsidat, és hogyan tudod a kárt a biztosítóval elrendezni! Az összes magyarországi biztosítóval kapcsolatban állunk!

Válaszd a Hétvezér Karosszériajavító Centrumot!  27 év tapasztalatával a teljes biztosítói kárügyintézést,  karosszéria javítást  gyorsan végezzük!

Szívedben a törést nem tudjuk helyre hozni, de az autódon nem fog meglátszani, hogy valaha is karambolozott! Bízd karosszériaszervizünkre a gépkocsid és a minőség meg fogja hálálni Neked a jó választást!

Modern húzató padon, gyári méretek alapján javítjuk gépkocsidat, a gyári minőségű festékrendszer biztosítja az igényes munka végzését autódon.

 

Kárbejelentéshez szükséges nyomtatványokat és további tájékoztatást itt találsz>>>>

 

Szervizünk a fiatalabb, sérült, karambolos autók gyári minőségű karosszériajavítására és festésére specializálódott, ami azt jelenti, hogy „drágák vagyunk” az öreg és lyukas autók javításához, ezért azt nem vállaljuk! Köszönjük megértésedet!

 

A javítási igény előtt, 1-2 héttel érdemes időpontot kérned „kedvenc szervizedbe”
Telefonon: 52/555-455 vagy itt az oldalon,-jobb felül - az "időpontra jelentkezés"gombra kattintva!
 
 
Kapcsolat velünk +36-20/ 340-4475
Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Hétvezér Autószerviz Kft
Telefonszám: +36-20/ 340-4475
Cím: 4034 Debrecen, Hétvezér utca 7-9

További opciók


Hétvezér Autószerviz Kft
+36-20/ 340-4475