Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

3D futómű mérés beállítás

Hogyan ismerheted fel, ha autódon szükséges a futómű beállítás?

Amikor rövid időre lazán fogod a kormányt a gépkocsi vízszintes úton jobbra vagy balra húz, illetve a kormány középállásban valamelyik irányba elfordul, akkor mindenképp szükséges a futómű beállítása. Figyeld meg a gumik állapotát és ha azt észleled, hogy a külső és belső része nem egyformán kopott érdemes eljönnöd egy 3D futómű mérésre.

A 3D futóműmérés jelenleg a legfejlettebb technológia a világon, melyből most Te is profitálhatsz, ha eljössz Debrecenbe a Hétvezér Autószervizbe, ahol szükség esetén vállaljuk a futómű beállítását, vagy javítását is!

A javítási igény előtt, 1-2 nappal érdemes időpontot kérned „kedvenc szervizedbe”:
Telefonon: 52/555-455 vagy itt az oldalon,-jobb felül - az "időpontra jelentkezés"gombra kattintva!

 

Kapcsolat velünk +36-20/ 340-4475
Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Hétvezér Autószerviz Kft
Telefonszám: +36-20/ 340-4475
Cím: 4034 Debrecen, Hétvezér utca 7-9

További opciók


Hétvezér Autószerviz Kft
+36-20/ 340-4475