Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Autó átvizsgálási akció

Talán már sajnos Te is megtapasztaltad, hogy az autód javítási költségei horribilis összegekre rúghatnak, ha nincs rendszeresen karbantartva, átvizsgálva.

Éppen ezért, ha már nem garanciális az autód, akkor ne vedd félvállról a rendszeres átvizsgálást!

Évente legalább egy alkalommal gurulj el a szervizünkbe, hogy egy szakember alaposan átnézze az autódat. Megvizsgálja a fékeket, a lengéscsillapítókat, az akkumulátor és a vezérmű szíj állapotát, a folyadékszinteket (sokan nem is tudják, hogy pl. a váltóban is van olaj, és azt is illik néha ellenőrizni…)

Ezt az átvizsgálást most közel fél áron veheted igénybe, arra a személygépkocsira, amelyikkel még nem jártál szervizünkben!

Azért adunk most ekkora kedvezményt, mert az utakon egyre többen és többet utaznak, és szeretnénk, ha minél többen, köztük Te is biztonságosan érhetnék el úti céljukat.

Ráadásul, most 3 csomag közül választhatsz! Idekattintva ismerheted meg>>>

 

Kapcsolat velünk +36-20/ 340-4475
Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Hétvezér Autószerviz Kft
Telefonszám: +36-20/ 340-4475
Cím: 4034 Debrecen, Hétvezér utca 7-9

További opciók


Hétvezér Autószerviz Kft
+36-20/ 340-4475